Vragen?
Stuur een appje!

Whats in my bag?

Aangezien ik het zelf zo fijn vind om te kijken naar what’s in my bag filmpjes, maak ik vandaag een whats in my bag post.

 

 

Ik heb verschillende handtassen (welke vrouw nou niet 😉 ), maar deze van Tom Tailor gebruik ik nu het meeste als dagelijkse handtas. Ik heb hem gekocht op Zalando, al vind ik hem hier wel niet meer op terug anders had ik hem gelinkt.

 

 

De handtas heeft aan de buitenkant een zijvakje, hierin steek ik dingen waar ik snel naartoe kan grijpen zoals zakdoekjes, kauwgom en natte doekjes. Zo wel de zakdoekjes als kauwgom kunnen veranderen van merk ik heb niet echt een voorkeur voor deze dingen. De natte doekjes gebruik ik als ik snel mijn handen wil opfrissen en er geen water in de buurt is.

Het grote gedeelte van de handtas heeft ook nog een klein zijvakje aan de binnenkant, hier steek ik een opvouwbaar zakje (9) in, want in de winkel moet je hiervoor betalen en het is handig om je eigen zakje bij te hebben. Dit zakje komt van de Hema. (2) een pak zakdoeken; zakdoeken kan je nooit genoeg in je tas hebben, ze zijn handig als je je neus moet snuiten, iets moet proper maken, als je in een toilet belandt waar geen wc papier is, etc. Ze zijn gewoon super handig en toch zo simpel. 😉

 

Mijn portemonnee (1) heb ik natuurlijk altijd bij, hierin zit mijn identiteitskaart, rijbewijs, betaalkaart, allerlei pasjes van winkels, geld en nog zo veel meer. Deze Michael Kors heb ik gekocht bij Carmi, een schoenenwinkel in België.

 

Ik vind het handig om mijn spullen in een tasje te steken en het tasje van disney (3) heb ik al jaren. Ooit als klein meisje gekocht in de winkel en het heeft nog altijd de goede staat van toen. Er zit een spiegeltje bij zodat ik snel alles eens kan checken. In dit tasje vind je het volgende terug: EOS lippenbalsem (4) in de geur strawberry sorbet, ruikt heerlijk zoet. Een haarelastiekje (5), een vlekkenstift van het Kruidvat (6) aangezien ik soms vlekken maak op mijn kleren komt deze stift handig van pas. Handgel van Rituals (7), dit gebruik ik niet vaak omdat ik weet dat het eigenlijk niet zo goed is voor je huid, maar net zoals de natte doekjes (8) gebruik ik dit in geval van nood als ik bijvoorbeeld moet eten en er geen voorziening is van water of je snel even je handen wil verfrissen.

het Sigma tasje (10) is mijn SOS tasje, hierin zitten pijnstillers (11)  tegen de hoofdpijn en migraine.

Ook een klein doosje met flos (12) van het kruidvat, een nagelvijl en een bokkenpootje (13 en 14).

Normaal ga ik ook nooit het huis uit met een flesje water, maar dit steek ik pas in mijn tas als ik effectief naar buiten ga. Ook geld hetzelfde voor mijn GSM. Daarom staan deze 2 dingen niet op de foto.

 

Zo, nu hebben jullie gezien wat er zo al in mijn handtas zit. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal meenemen. Laat het gerust achter in de comments.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.