Vragen?
Stuur een appje!

Review: W7 candy floss

De candy floss is een product van w7, het is een gezichtspoeder met een zijdezachte finish.
Hij belooft een gezonde en natuurlijke glow op je gezicht achter te laten. Vaak word hij in verband gebracht met de Benefit Dandelion, deze heb ik ooit gehad en ik kan je zeggen dat als ik deze candy floss in handen kreeg ik meteen aan Benefit dacht.

 

 

Verpakking: Het is een vierkant doosje met een super schattige roze kleur, achteraan de verpakking staat de ingrediënten lijst. Aan de binnenkant van het doosje zit een klein borsteltje met zwart handvat, de witte haren zijn aan de uiteinden roos.Product: Eerst dacht ik dat de kleur donker ging zijn maar het is een licht roze suikerspin kleur met lichte glitters in en geeft een mooie glow op je wangen. Je moet wel meerdere keren de blush aanbrengen voor je hem echt ziet, maar zo kan je tenminste opbouwen. Hij laat echt een zijdezachte finish na en ik heb de indruk dat hij niet zo op mijn huid ligt maar zachtjes intrekt.

 

prijs: Je kan de candy floss in onze webshop kopen voor € 5,50

 

rating: 5/5 het is een zeer fijne blush, zeker met het natuurlijke glow resultaat. Hij kan inderdaad doorgaan als dupe voor de Benefit Dandelion, dit vond ik vroeger ook altijd een fijne blush, enkel is de prijs goedkoper dan Benefit wat een win win situatie is 🙂

Groetjes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.