Vragen?
Stuur een appje!

Vaarwel 2017, hallo 2018!

We zijn het nieuwe jaar begonnen en het leek mij een leuk idee om een klein relaas van het jaar te maken, met mijn leuke, maar ook minder leuke momenten uit 2017. En ook kijk ik een klein beetje vooruit in 2018.

Ziek geworden in Italië

We zijn voor de 2de keer naar Italië gegaan, in een vorige post maakte ik een overzicht van onze reis. Hier kan je ook lezen dat we dus ziek zijn geworden. Je kan je al inbeelden dat dit geen pretje is, zeker niet als je op reis bent en nog kilometers van huis. Het voordeel is wel, dat Jeffrey en ik er nog sterker als koppel zijn uitgekomen en dat we nu bijna alles al meegemaakt hebben in een relatie qua struikelblokken. Blijkbaar is het hebben van buikloop en overgeven soms een struikelblok in een relatie, want je partner zou alles maar is zien en horen. Maar nu is de schaamte dus helemaal over en als we nu nog eens goed ziek worden weten we wat we aan elkaar hebben.

Een kat in huis gehaald

Één van de mooiste dingen in 2017 is de komst van Newt! Normaal gezien gingen we pas in 2018 een poesbeest in huis nemen, maar na zo veel erover gepraat te hebben en genoeg erover gelezen te hebben zijn we toch eens gaan rondkijken. En ja hoor Newt sprong er meteen uit. We hebben er nog geen spijt van gehad en zijn zo gelukkig met hem. Het is meteen nog meer sfeer in huis en je leert zo veel van een poesbeest in huis. Het is een fijne metgezel. Indien je meer wil lezen over de verzorging van een kat verwijs ik je ook door naar een vorig artikel.

Beauty and the makeup is geboren

Het 2de mooiste moment was onze webshop die in gang is geschoten. Het is zo fijn om te doen en om dan waardering te krijgen van de klanten, vooral als je de moeite in een pakketje hebt gestoken. Door de webshop en deze blog heb ik ondervonden dat ik toch best een creatieve persoon ben, had ik nooit in mezelf gezien, maar je ziet dat je jezelf ook nog kan verrassen in het leven!

Geluk en verdriet liggen dicht bij elkaar

Op 5 maart verjaren mijn beide ouders (jep allebei), maar wat de leukste dag moest zijn voor hun eindigde voor vooral mijn mama in mineur. Mijn oma (de mama van mijn mama) is gestorven op deze dag. Ik kan het nog altijd niet bevatten. Het is alsof ze nog op deze aarde is en heb soms zelfs de neiging om te zeggen dat we er eens langs moeten gaan. Vooral rond kerst heb ik ze toch gemist, want het was de eerste keer dat er geen oma is met deze dagen en dan besef je dat je het niet meer kan vieren met haar of een van de dagen erna kan langsgaan. Het gemis zal heus wel slijten, maar 5 maart 2018 zal ik het toch moeilijk hebben, zeker 1 jaar na datum is het ook even slikken. Anderzijds weet ik wel dat ze nu niet meer hoeft te lijden en ze gewoon lekker en vredig ‘ergens is’. Dit maakt mij dan wel weer rustig. Het ga je goed oma, je was de beste oma die een kleinkind zich wensen kon.

 

Na regen komt zonneschijn

Omdat Italië een klein beetje door de ziekte in het water was gevallen hadden we besloten om de schade in te halen met leuke uitjes te plannen. Zo ben ik voor de eerste keer in mijn leven naar Center Parcs geweest en ook hadden we een weekendje Amsterdam geboekt. Het waren zeer fijne tijden en zijn deze keer niet ziek geworden en is alles zeer goed en vlot gelopen.

Nieuw leuke persoon leren kennen

Ik heb fijne mensen dit jaar leren kennen, maar 1 springt er toch bovenuit ik heb haar de bijnaam mama beer gegeven, omdat ik haar zo een fijne knuffel persoon vindt. Ze heeft het hart op de juiste plaats, ze zegt wat ze denkt zonder rond de pot te draaien en voor ik haar ontmoet had voelde ik al gewoon een klik met haar, alsof we elkaar al ooit eerder hadden ontmoet. Jeffrey vertelde soms wat over haar en ik voelde meteen dat ik het super met haar ging kunnen vinden. En ja hoor ze is eens op bezoek geweest en mijn gevoelens klopte volledig. Ik ben zo blij dat ik deze persoon heb leren kennen.

Beter band met ouders en vrienden gekregen

Een goede band met mijn ouders heb ik altijd al gehad, met mijn mama meer dan de papa, maar sinds ik verhuisd ben is er echt iets veranderd in zeer positieve zin. Mijn mama is nog closer met mij, maar mijn papa is ook helemaal veranderd, hij is meer relaxter geworden sinds hij weet dat het zo goed gaat tussen Jeffrey en mij. Ik begrijp het wel, want een kind moeten afgeven aan een persoon is toch altijd moeilijk voor ouders, vooral als het dan nog in een ander land is dat je kind gaat wonen.  Je hebt dan ook schrik  dat het misschien mis gaat gaan. Maar mijn beide ouders zijn zo gek op Jeffrey en vind hem de ideale partner voor mij. Het is gewoon super fijn om te horen hoe trots ze op hem zijn en ook dat ze trots zijn op mij, omdat ik het toch aandurf om in een ander land te wonen, (ook al is het Nederland, maar toch het is anders dan België) maar ook omdat ik van het ouderlijk huis zo bij Jeffrey ben gaan wonen en toch mijn plan kan trekken samen met Jeffrey. Voor mij is het een dikke win win situatie, want er waren sommige mensen die vaak dachten dat ik niet kon koken of op men eentje ging kunnen leven en nu is het is een dikke “you know what” naar die mensen.
En door verder te wonen en mijn vrienden niet zo veel te zien, appen we meer en meer. We kunnen soms een heel gesprek hebben alsof we samen bij elkaar zitten. Het is echt zo fijn en ben toch blij dat de gsm en alles erbij bestaat. Ik heb misschien niet veel vrienden (wat ik ook niet erg vind), maar ik weet wat ik aan ze heb, ik kan ze vertrouwen en we kunnen elkaar even niet horen en toch gewoon een gesprek opnemen alsof het gisteren was. Dit is voor mij veel belangrijker dan 100 vrienden te hebben en er totaal niets aan te hebben.

Last but not least

Met Jeffrey is het leven nog altijd fantastisch! Zonder te overdrijven. Ik heb nog meer van Jeffrey geleerd en leren kennen en tot op de dag van vandaag ben ik nog altijd gelukkig met hem. Ik voel echt dat hij mijn soulmate is en zou voor geen geld van de wereld hem willen inruilen. We kunnen lachen, huilen en super goed praten met elkaar. Ik heb mij nog nooit zo goed bij iemand gevoeld in alle opzichten van een relatie. Hij is zo een begripvolle gast, waar je goed mee kan praten en alles wat je je maar kan wensen in een goede relatie. We hebben ook wel al eens een misverstand gehad ofzo, maar echte ruzie is nog niet voorgekomen (omdat ik altijd gelijk heb. Just kidding :D). Op tijd PRATEN en je GEVOELENS vertellen aan de ander is echt super belangrijk in een relatie. En vooral JEZELF kunnen zijn. Ik ben echt geen expert in relaties, maar deze 3 dingen zijn toch wel een hele goede basis voor een goede relatie. Niemand is perfect, maar je kan leren van je fouten en samen groeien in een relatie. Dit doe ik samen met Jeffrey en we tillen elkaar naar een hoger niveau. Ik wens dat iedereen zo een relatie mag hebben of eens kan meemaken. De wereld zou er gewoon mooier uitzien!

 

Wat in 2018?

Spijtig genoeg kan ik niet in de toekomst kijken of heb ik geen glazen bol maar in 2018 heb ik toch een paar dingen die ik graag zou willen doen of meemaken, de Harry Potter studio’s in Londen wil ik graag zien en vooral in de kerstperiode, blijkbaar is Zweinstein dan gehuld in sneeuw en is het voor potterheads zo fijn om te zien. Nog eens een weekendje naar Center Parcs lekker even weg van alles. En dit jaar geen Italië meer, maar een andere bestemming om op vakantie te gaan, al weten we nog niet naar waar, misschien Frankrijk, maar dat zien we nog wel.

Ook gaat Newt zijn mannelijkheid verliezen. Tegen dat hij half jaar oud is zal dit gebeuren, anders gaat hij sproeien en dit wil je niet meemaken. Hij zou blijkbaar rustig worden, maar ook dikker dus we zullen zijn eten moeten aanpassen en we zullen zien hoe dit loopt, want net als ons eet meneertje wel zeer graag =D

De blog zal waarschijnlijk iets meer over lifestyle beginnen te gaan. Ik merk dat ik het leuker vind om te schrijven en het gaat mij beter af, maar ik blijf ook dingen schrijven over producten, over Harry Potter en nog andere zaken. Echt de blog indelen in 1 vakje kan ik niet, het is leuk om over allerlei dingen te schrijven, mijn eigen ding te doen en de creativiteit los te laten gaan.

Voor de rest zullen we nog zien hoe alles gaat verlopen. Voor mezelf ga ik proberen meer de dagen op mij af te laten komen en proberen om minder te stressen. Het leven is wat het is en al doe je nog je best je kan toch nooit 100% perfect zijn of voldoen aan de mensen hun verwachtingen. Daarom zolang ik maar gelukkig ben met mijn leven, samen met Jeffrey en wij goed overeen. Dit is het belangrijkste en voor de rest wat komt dat komt.

Ik wens jullie een goed 2018 toe. Heb jij iets leuks meegemaakt in 2017 dat je graag wil delen of kijk je uit naar iets in 2018? Laat het dan gerust achter bij de reacties.

 

Groetjes

 

2 gedachten over “Vaarwel 2017, hallo 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.