Vragen?
Stuur een appje!

Top 10 kleine ergernissen in het leven

Soms heb je van die dagen dat alles fout lijkt te lopen, dat echt alles fout loopt.

Doorheen de jaren heb ik opgemerkt dat er soms kleine ergernissen zijn die vaak terugkomen en waar ik van denk dat veel mensen hier toch ook last van hebben.
Hier is mijn top 10 van kleine ergernissen in het leven die mij soms kunnen opjagen.
PS: meestal probeer ik te relativeren en het positief te zien, maar als ik in mijn Tarazilla mood ben, nou dan kunnen deze dingen me toch echt eens ergeren 😉

 

1. Bijsluiters zo groot als landkaarten!

Bijsluiters van medicijnen: het lijken soms landkaarten met allerlei verschillende talen. Vaak heb ik problemen om na het lezen de bijsluiter terug op te plooien in zijn normale staat en in het doosje te krijgen. Sta je een uur te prutsen en prop je op het einde het er gewoon maar in.

2. Slapen, wakker, slapen, wakker…

Bijna in slaap vallen op de bank voor de tv, je dan klaarmaken om te gaan slapen en dan klaarwakker in bed liggen. Hoe moeilijk is het toch soms om in slaap te geraken?

3. Wie lacht het eerst!

Mensen die je soms zo aanstaren op straat/ op restaurant/in de winkel/ dat je denkt dat er iets op je hoofd plakt, je make-up uitgelopen is of er iets in je haar zit. En het erge is dat als je soms probeert om een wedstrijdje staren te doen ze nog blijven kijken, zo irritant.

4. Betalen voor de zakjes

In de winkel staan en je bedenken dat je vergeten bent om je zakje in je handtas te stoppen en je dus genoodzaakt wordt om 10 cent uit te geven aan een zakje.

 

5. Mensen die eigenlijk cameraman/vrouw als beroep hadden moeten kiezen

Reddit gebruiker TrazLander

Tijdens een concert kunnen sommige mensen bijna het hele concert opnemen of foto’s blijven trekken en dan komen ze net voor jou staan waardoor jij moet opschuiven, net als je een goede plek hebt gevonden. Zo missen mensen toch veel? Want ze zijn meer bezig met het opnemen van het concert dan het echt te beleven. Echt zonde.

6. Cliffhangers zonder vervolg

Series die plots in het midden van de reeks stoppen op tv. Vaak zit je al seizoenen verder en dan beginnen ze plots terug seizoen 1 uit te zenden.

7. Hindernisparcour in de winkel

Ga je naar de winkel en wil je snel alle boodschappen gedaan hebben lijkt het dat de hele winkel in een hindernisparcour is veranderd, mensen die veel te traag door het gangpad wandelen, mensen die in het midden van het gangpad staan te praten met elkaar, of je loopt achter iemand (met de nodige afstand) stoppen ze opeens dat je er toch bijna tegenaan botst.


8. Kleverige klevers

Kom je eens op de baan zijn er mensen die zo in je achterste gaan rijden dat je er geïrriteerd van wordt, neem toch afstand en rij ik toch te traag voor jou steek mij dan gewoon voorbij, maar maak mij niet zot door zo dicht te komen rijden. Nog erger is als je denkt dat de kust veilig is om iemand voorbij te steken en opeens een of andere auto achter je opduikt en zo hard aan het duwen is dat je je bijna naar rechts moet smijten, omdat het voor meneer/mevrouw niet snel genoeg gaat. Ooit tijdens de gietende regen ging het voor iemand niet snel genoeg, begonnen ze meteen met de lichten te knipperen, nou sorry, maar ik ga mij niet doodrijden hoor voor zo iemand. Wees een heer in het verkeer, dat geld ook voor jou mevrouw!

9. Poep, stront, kak!

Mensen die de uitwerpselen van hun hond niet opruimen, het stinkt enorm als de zon erop schijnt, het is niet proper om aan te zien op de weg en natuurlijk trap je er soms in als je eens niet oplet waarna je thuis komt met een stinkende schoen en alles eraf kan kuisen, gewoon bah.

10. Beter weters

Ik kan tegen opbouwende kritiek, want zo leer je bij en mensen bekijken de dingen ook vanuit een ander standpunt, maar je hebt van die mensen die ALTIJD denken het beter te weten en te doen. Laat iedereen zijn eigen leven gewoon leven en kijk vooral naar jouw eigen leven. Iedereen bewandeld zijn eigen pad en heeft zijn eigen tactiek en techniek om verder te komen in het leven. Het zou anders maar heel saai zijn moesten we allemaal hetzelfde doen en denken 😉

 

Zo even een paar ergernissen op een rijtje. Laat gerust een berichtje achter als je jezelf hierin herkent of als jij nog meer ergernissen hebt.

 

Groetjes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.