Vragen?
Stuur een appje!

Shoplog tripje Oostende

Vorige keer hadden wij een verslag geschreven van onze trip naar Oostende. Vandaag laat ik zien wat ik gekocht heb in Gent, Brugge en Oostende.

 

Gent

Primark: Langemunt 54

Bij de Primark kocht ik een broek om cosy mee thuis te zitten, het is een zeer fijne en zachte stof. De broek valt los en is zo aangenaam om te dragen. Hij kostte € 10,00. Ook vond ik dit witte hartje, hij is super cute en ook mega zacht (“vrouwen hebben toch iets met zachte dingen” zei Jeffrey in de winkel). Hij ligt nu op ons bed en ik gebruik hem als extra kussen op mijn slaapkussen als ik wil lezen in bed. Hiervoor betaalde ik € 4,00.

Lush: Langemunt 1

Hier kocht ik de massagebar Each Peach (wat ruikt hij lekker) en een bakje voor de bar in te doen. Na uitgebreid te testen zal ik hier een review over schrijven.
De massagebar was € 9,95 en het bakje € 2,00.

Brugge

New Look: Steenstraat 73

Ik zocht al een hele tijd naar leuke ballerina’s, maar of wel vond ik er niets aan, waren ze te klein of net te groot, was mijn maat er niet in en net als ik denk dat ik nooit nog ballerina’s aan mijn voeten zal dragen stootte ik op de ballerina’s in de new look, ze zitten goed aan de voeten en vind ze sober en simpel, zodat ze bij alles bijpassen. Deze waren € 12,99. Ook vond ik de zwarte sneakers heel cool en stoer, aangezien er een paar van sneakers bijna versleten is, vond ik het tijd voor nieuwe. Hier telde ik € 27,99 voor neer.

Undiz: Steenstraat 54

Disney en Tara = grote liefde! Disney weet mij altijd te bekoren. Ik kwam in de Undiz omdat ik een leuke Harry Potter pyjama had gezien, maar eenmaal in het pashokje vond ik er niet veel meer aan, het shirtje was een crop-top en zo iets draag ik gewoon niet graag. Maar opeens zag ik een shirt en broek met Bambi erop liggen, paste hem en werd verliefd. Het is zo een cutie pyjama en zeer fijn om mee te slapen (natuurlijk heb ik hem bij thuiskomst aangedaan als we gingen slapen). Voor de broek betaalde ik € 16,95 en het shirt € 12,95. Undiz zit momenteel niet in Nederland, het is blijkbaar een Frans merk en ze vernieuwen de collectie om de 2 weken. Je vindt er vaak dingen als Harry Potter, disney en andere leuke zaken.

Oostende

 Supermarkt

Jullie zien het goed, wij hebben chips ingeslagen! Blijkbaar verkopen ze geen Lays pickles chips in Nederland en toen ik Jeffrey (een echte chips liefhebber) liet kennismaken met deze chips was hij meteen verkocht. Dus toen we op Belgische bodem waren hebben we er niet aan getwijfeld om even een kleine voorraad in te slaan 😉 de prijs van de chips weet ik niet meer. Maar hier smullen we van met veel plezier!

 

Zo, dit was de haul van Oostende. Het was echt super om eens ergens anders te gaan shoppen, want het is en blijft toch anders dan in je eigen stad of dorp te shoppen.

Welke steden of dorpen vinden jullie fijn om te gaan shoppen? Laat het gerust achter in de comments.

 

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.