Vragen?
Stuur een appje!

Review W7 power puff trio: een goede Beautyblender dupe?

w7 power puff blenders

Vandaag geef ik mijn mening over de W7 Power Puff Trio Set en krijg je een antwoord op de vraag of ze een goede vervanging zijn voor de Beautyblender.

De W7 Power Puff Set, alleen de naam is al super leuk. Het deed mij denken aan de Power Puff Girls!
Ik gebruik al een tijdje een beautyblender en vind hem goed in gebruik, maar vind hem persoonlijk aan de dure kant, ongeveer 20 euro tel je hiervoor neer. Goed, je doet er wel lang mee, maar op termijn denk je wel “is dit het wel waard?”
Nu heb ik de W7 blender getest voor onze webshop en aangezien we hem verkopen in de webshop kan je al raden dat ik er fan van ben 😉

Allereerste de verpakking. Het is een set met een grote blender voor het gezicht en 2 kleintjes die je gebruikt om concealer onder je ogen te deppen, maar je kan ze ook gebruiken voor het highlighten met liquide substanties. Op de achterkant staan de instructies geschreven en de blenders zijn trouwens latex vrij.

Rond de blender van het gezicht zit een ring, maar die kan je er af halen. De blenders voelen iets stugger aan dan de beautyblender, maar dit vind ik persoonlijk niet erg.

Net zoals de beautyblender maak je de spons nat, hij zwelt dan op en dan knijp je deze uit tot er geen water meer inzit. Bij eerste gebruik lijkt het alsof er een beetje zeep uitkomt, maar gewoon goed blijven spoelen tot deze verdwenen is, dit heeft te maken met het productieproces in de fabriek.
Daarna dep je de foundation, concealer of highlighter mooi uit. Omdat hij wat groter is, neem ik sneller een groter oppervlak mee, wat ik wel handig is, omdat dit mij tijd bespaard. Wel raak de punt iets minder goed in bepaalde hoekjes zoals de neus en de ogen, maar dan gebruik ik gewoon de kleine blender om af te werken. Hij is ook iets minder bouncy, maar ook dit vond ik niet irritant.

Na gebruik spoel je de Puff goed uit en laat je hem drogen. Het valt me op dat de Power Puff minder foundation vlekken heeft dan de beautyblender, hij slurpt minder foundation op en is dus zuiniger in gebruik.
Ik las trouwens verhalen van mensen die tijdens het wassen een roze kleur uit hun beautyblender dupe zagen komen , maar als ik eens mijn echte beautyblender had gewassen kwam hier ook een roze kleur uit, dus het maakt niet uit welk merk je hebt, soms verliezen blenders eens kleur tijdens het wassen.

Ik vind persoonlijk dat ik geen verschil zie qua resultaat. Of ik nu met deze W7 of de Beautyblender mijn foundation opbreng het is hetzelfde resultaat. De Power Puff is wel iets minder zacht maar het is niet dat het aanvoelt als schuurpapier. Hij is echt perfect als je geen 20 euro wil uitgeven aan een beautyblender of eens een soort van beautyblender wil uittesten en hij is ook goed voor mensen die pas beginnen met make-up.

Hij is te koop in onze webshop voor € 6.50.

Groetjes

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.