Vandaag hebben we een nieuw recept voor jullie: noedels met paprika, kip , kokosmelk en kerrie.
Een lekker en snel gerechtje, met veel kleur op je bord.
Benodigdheden voor 2 personen
Duur: ongeveer 30 min
- Noedels
- 2 kipfilets
- 1 Gele en 1 rode paprika
- Kokosmelk
- Peper
- Aromat of zout
- Kerrie poeder
- Peterselie
Allereerst snij je de kip en de paprika’s in blokjes. Bak de kip in de pan en kruid met de peper, aromat of zout. Wanneer de kip gaar is doe je de paprika’s erbij.
Ondertussen kook je de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Wanneer de paprika’s beetgaar zijn giet je de kokosmelk in de pan, je kan kiezen of je veel of weinig saus wil. (Ik gebruikte het hele doosje.) Laat de melk even inkoken. Daarna strooi je de kerrie poeder over alles en roer je het geheel. Hier is het ook weer dat je kan kiezen of je veel of weinig kerrie gebruikt, het is aan te raden om af en toe eens te proeven. Strooi nog een paar stukjes peterselie in het gerecht en klaar ben je!
Vul je bord met noedels en het kleurrijk geheel van de kip, paprika en saus.
Smullen maar!
Groetjes