Vragen?
Stuur een appje!

Recept: cheeseburgers

Soms heb je eens zin in een lekkere vettige hap, maar de meeste fastfood restaurants zijn vaak te vettig en een uurtje  na je eten heb je daarna al honger. Daarom hebben wij een goed recept om lekkere cheeseburgers te maken.

Benodigdheden voor 4 broodjes
Duur: ongeveer 45 min

(Ik zet geen hoeveelheden bij de ingrediënten omdat je dit op smaak moet doen, de ene persoon heeft het graag pittig de andere niet.)

  • Hamburger broodjes
  • 500 gram gehakt (wij nemen meestal gemend gehakt)
  • Dijon mosterd (al kan je gewone mosterd ook gebruiken)
  • Worcestersaus saus
  • Sjalot of ajuintje zeer fijn gesneden
  • Peper en zout
  • Plakjes cheddar

Allereerst neem je het gehakt en doe je het in een kom, hierbij doe je de Dijon mosterd, worcestersaus en de fijn gesneden sjalot bij elkaar. Dit meng je goed onder elkaar. Kruid af met peper en zout. Nu ga je het gehakt verdelen en vorm je hiermee 4 hamburgers .

Smelt je boter in de pan en leg de hamburgers hier in. Om de zoveel tijd moet je ze omdraaien en dit herhalen tot ze helemaal gaar zijn. Ondertussen rooster je de hamburgerbroodjes in de broodrooster of onder de grill. Nu kan je ook nog kiezen of je de cheddar kaas op de hamburgers legt in de pan, zodat deze goed smelt of je de hamburgers op het broodje legt en daarover de kaas legt.
wij doen er nog sla en tomaten bij, maar je kan de burger ook zonder eten. Als saus gebruiken we mayonaise of mosterd en ketchup gemengd.

Als je er hier 2 van opgepeuzeld heb zit je voor een lange tijd vol! Als afwisseling kan je ook ontbijtspek op je vlees leggen al is het dan wel iets vettiger, maar hey eens zondigen mag 😉

Smakelijk eten!

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.