Vragen?
Stuur een appje!

Over ons

Lumos, Hallo!

Welkom op Beauty and the Make-up.nl.
Tara en Jeffrey
Wij zijn Tara en Jeffrey en hebben eind 2016 deze website opgericht, met als doel kwalitatieve make-up te verkopen voor een degelijke prijs. Daarnaast willen we ook graag exclusieve make-up en accessoires in Nederland en België aanbieden, die normaal alleen buiten Europa te krijgen zijn.
Onze passie is het tevreden maken (en uiteraard houden) van klanten op een verrassende en persoonlijke manier. Dit kom je onder andere tegen bij het ontvangen van pakketjes die wij met veel plezier en zorg klaarmaken.

Op de site kan je zien dat ons logo een eenhoorn voorstelt, “Potterheads“Amazingly cool people who are obsessed with Harry Potter.” 🙂” zullen meteen doorhebben dat dit een kleine verwijzing is naar Harry Potter, maar het stelt ook de kracht, magie en schoonheid voor.
D
e slogan “where the magic of make-up begins” slaat dan weer op het feit dat onze webshop het startpunt is voor het vinden van make-up en exclusieve accessoires.

Ons assortiment

In onze webshop vind je allerlei make up, maar ook benodigdheden en verzorgingsproducten.
Ook vind je Harry Potter gerelateerde zaken (of speciale thema’s) zoals make-up kwasten, sieraden, sleutelhangers en nog veel meer.
Als je goed kijkt, vind je af en toe ook nog een leuke Harry Potter verwijzing of “easteregg“Een grap of een verborgen boodschap die in een website, film, boek e.d. verwerkt zit.”“. (klik maar eens op “Nox” onderaan deze pagina 😉 ).

De klant staat centraal

Bij ons is de klant koning(in) en vertrouwen vinden we daarom zeer belangrijk zodat jullie met een gerust hart een bestelling kunnen plaatsen.
Heb je dus vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij zullen je dan persoonlijk zo snel als we kunnen een antwoord geven.

Houd de webshop verder goed in de gaten aangezien wij regelmatig uitbreiden en met leuke nieuwe producten komen. Wil je automatisch hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Wij hopen dat jullie een aangename ervaring beleven op onze webshop en we wensen jullie veel shopplezier toe! 

Nox!

🙂

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.