Vragen?
Stuur een appje!

Mijn ochtend routine in foto’s

Het internet staat vol met filmpjes over “get ready with me in the morning”, maar ik vond het eens een leuk idee om met foto’s te laten zien hoe mijn ochtend routine eruit ziet.

verzorging

Ik kan mijn dag pas beginnen als ik een ontbijt naar binnen heb gewerkt. Vaak eet ik een boterham met beleg en drink ik een glas melk. Na het ontbijt poets ik mijn tanden, met een gewone simpele tandenborstel en de tandpasta die ik nu gebruik is de Sensodyne Pro Glasur Daily Protection.

Ik douche iedere dag, persoonlijk vind ik dit vele fijner omdat je alle slaap van je gezicht en lichaam kan spoelen en ik let er wel op dat ik niet te lang onder de douche sta, anders kan je huid droog worden.
Allereerst was ik mijn gezicht met de Etos Cleansing Foam. Daarna is mijn lichaam aan de beurt. Momenteel gebruik ik de Dove Go Fresh revitalize body wash in de geur mandarin & tiaré flower. Mijn haar was ik 1 tot 2 keer per week met Head & Shoulders Apple Fresh of met Dove Nutritive Solutions Intensive Repair. 

Eenmaal uit de douche gebruik ik de Nivea Stress Protect deodorant. Als ik helemaal aangekleed ben begin ik met mijn gezicht, ik gebruik een watje om het Micellair Reinigingswater van Garnier aan te brengen. Daarna gebruik ik de Shooting Day Cream Aloe van The Body Shop. Soms gebruik ik ook het serum van de Hema onder de dagcrème, maar niet altijd.

Make-up

Als ik de deur niet uit moet loop ik zonder make-up rond, maar als ik ergens naartoe moet doe ik het volgende op mijn gezicht:

  • De Select Moisturecover Concealer van MAC  in de kleur NC15, deze gebruik ik voor onder mijn ogen en om puistjes weg te werken.
  • Voor foundation breng ik het poeder Select Sheer Pressed van MAC aan, in de kleur NC15.
  • Om mijn wangen wat kleur te geven neem ik de Blush van BoHo in de kleur FAJ 04- Rosé. (al wissel ik soms met andere blush, maar meestal grijp ik naar deze.
  • Lipstick of lippenbalsem wissel ik af, het valt te zien waar ik naartoe ga.

 

Als het wat meer mag zijn gebruik ik:

  • De Waterweight SPF30 Foundation van MAC in de kleur NW13. Deze poeder ik af met Nude Illusion, Loose Powder van Catrice.
  • Om een ooglook te maken breng ik als basis I love stage van Essence aan op mijn oogleden. Daarna gebruik ik de 2de en de 5de kleur uit het Sand Nudes Palette van Catrice.
  • Om af te sluiten zet ik mijn wimpers aan met de Volume Mascara van Etos. Ook gebruik ik dan weer mijn blush, concealer en lipstick/lippenbalsem.

Haar

Voor mijn haar doe ik niets speciaals, gewoon even doorkammen met een Tangle Teezer. Soms wissel ik af met een dotje of een paardenstaart, maar meestal laat ik het gewoon los.

Dit is een iets oudere foto, maar hier draag ik geen make-up en kan je dus zien dat ik redelijk bleek ben en donker rond mijn ogen ben.

Ik gebruik nooit highlighters, bronzers, eyeliner of echte hevige oogschaduw,  de natuurlijke look past beter bij mij. Door mijn bleke huid en donkere kleur rond mijn ogen zie ik er al snel uit alsof ik uit de Twilight films gelopen ben :D.
Ik heb er trouwens ook geen probleem mee om zonder make-up de deur uit te gaan, mensen moeten mij maar nemen zoals ik ben.
Zo nu kennen jullie mijn ochtend routine.
Hoe ziet jullie routine eruit en gebruik jij veel of weinig make-up? Laat het gerust achter bij de reacties.

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.