Vragen?
Stuur een appje!

Mijn avond routine in foto’s

Vorige keer liet ik zien wat mijn ochtend routine was met foto’s. Vandaag laat ik zien wat mijn avond routine is.

Meestal eten we rond half 6. We ploffen dan op de bank en eten voor de Tv ( ja, I know dat is eigenlijk niet zo goed). Ondertussen praten we ook over de dag en allerlei zaken. Na lekker gezellig tv te hebben gekeken, doen Jeffrey en ik de afwas.
Na de afwas valt het te zien wat we doen. We kijken een film of serie, gaan gamen, soms gaan we wandelen als het goed weer is en niet te koud of spelen een spelletje.

We proberen zo rond Half 11 ons klaar te maken voor bed.
Mijn routine ziet er dan uit als volgt:
Indien ik make up op heb gebruik ik eerst de 3 in 1 Verzorgende Reiniging Micellair doekjes van Nivea, daarna gebruik ik de Etos Cleaning Foam met een gezichtspad, deze zorgt dat echt de laatste restjes van de huid worden gehaald. Ik spoel mijn gezicht af, dep het droog en gebruik hierna een watje met het Micellair reinigingswater van Garnier.
Soms als mijn lippen velletjes hebben scrub ik deze met de heerlijke lipscrub van Lush in de smaak Popcorn. Als verzorging sluit ik af met het It’s my beautiful skin day serum van de Hema en daarover doe ik nog de Soothing Night Cream Aloe van The Body Shop.

Indien ik geen make up heb gebruikt gebruik ik enkel de Etos Cleaning Foam, het Micellair reinigingswater van Garnier en de soothing night cream Aloe van The Body Shop.

Na de verzorging poets ik mijn tanden, wij gebruiken nog steeds de Sensodyne Pro Glasur Daily Protection. 

Daarna kruipen we in bed. Soms lezen we nog een boek of praten we nog een beetje.
Voor we gaan slapen smeer ik een lippenbalsem op men lippen en voor het moment is dit de Labello Care & Colour Nude. Aangezien mijn handen soms droog zijn gebruik ik van tijd tot tijd ook eens een handcrème momenteel is de Nail & Hand Cream van Hema mijn favoriet.

Dan gaan de lichten uit en gaan we naar dromenland.

Zo, dit was mijn avond routine. Wat is jullie avond routine en welke producten gebruik je hierbij? Laat het gerust achter in de reacties.

Groetjes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.