Vragen?
Stuur een appje!

Getest: handcrème voor een betaalbare prijs

Het is winter, het weer wordt droger, je zit met je handen veel in het water of je handen hebben het gewoon zwaar te verduren gehad. Dan kan handcrème een goede oplossing bieden.
Mijn handen voelden zeer droog aan dus vond ik het tijd om handcrème uit te testen waarbij je ook niet te diep in je portemonnee moet tasten. Ik heb er 3 getest.

 

 

Nail & hand cream – 75ml – 2,00 (Hema)

De structuur van de crème is dik, maar hij smeert snel en makkelijk uit en hij wordt snel opgenomen waardoor mijn handen zacht en verzorgd aanvoelen. Wel laat hij een klein laagje achter, maar het is niet dat je handen hierdoor plakkerig aanvoelen. De geur vind ik vrij neutraal ruiken. Ook bevat hij SPF10 waardoor je handen beschermd worden en het ontstaan van rimpels beperkt. Deze handcrème is perfect voor elke dag en met het kleine formaat kan je hem makkelijk in je tas meenemen.

 

 

Intensive Aloe Vera – 100ml – €1,99 (Kruidvat)

Ook bij deze crème is de structuur dikker, maar hij smeert snel uit en wordt ook snel opgenomen in de handen. Het laagje dat hij achter laat geeft ook geen vet gevoel. De geur is fris door de aloe vera die er in zit. Deze crème is voor de droge en gevoelige huid. Op de verpakking staat vermeld dat je hem ook als crèmekuur kan gebruiken door 1 keer per week je handen in te smeren met een ruime hoeveelheid crème en deze gedurende 10 minuten te laten inwerken. Hierdoor vind ik hem ook zeer geschikt om te gebruiken voor de nacht. Zoek je dus een goede handcrème die je zo wel dagelijks als voor het slapen gaan kan aanbrengen, dan is deze een winner!

 

 

Silk Macadamia Oil – 100ml – €1,99 (Kruidvat)
De structuur van de crème is hier eerder wat waterachtig en dunner dan de 2 vorige crèmes. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Laat ook niet echt een laagje achter. De geur is alsof je in een tuin met bloemen loopt en is redelijk sterk aanwezig. Het enige grote minpunt voor mij (dit wist ik niet als ik hem in de winkel kocht) is dat hij glitters bevat, als ik deze crème op heb gedaan lijk ik wel zo uit de Twilight film gestapt te zijn. Als je dit niets vind zou ik hem skippen, zeker als je deze wilt gebruiken voor dagelijks gebruik.

 

 

 

Welke handcrème gebruiken jullie graag ? Laat het mij gerust weten in de comments 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.