Vragen?
Stuur een appje!

Favorieten van de maand maart

Wat gaat de tijd toch snel, een paar weken terug was het nog maar januari en nu zijn we plots al eind maart!
Tijd voor een nieuwe favorieten van de maand.

Verzorging

 

Fizzy Berry douche foam van Bilou

Deze foam is hemels!
Hij komt in een soort van scheerschuim textuur uit het flesje en ruikt zeer lekker, de geur doet mij denken aan de energiedrankjes van de Aldi. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan en ruik je nog heerlijk na. De verpakking vind ik zelf ook zeer fijn om in de douche te hebben staan. Ook leuk om te weten de foam is 100 % veganistisch en bevat geen parabenen, siliconen, minerale of dierlijke ingrediënten. Hij is te koop bij DM en ik geloof dat het €3,95 was voor 200 ml.

 

 

 

 

Cleansing foam hypoallergeen van de Etos

Mijn gezichtsreiniger van The Body Shop had ik opgemaakt en ik had nood om eens een andere te proberen. Ik kwam uit op deze van de Etos. hij is gemaakt voor de gevoelige huid en is vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen. Op de verpakking staat dat hij de huid op een milde manier reinigt zonder de huid uit te drogen. Na het reinigen voel ik toch een klein beetje dat mijn wangen wat droger zijn, maar dat had ik met die van The body shop ook. Eenmaal ik dagcrème over mijn gezicht heb gewreven is dit gelukkig weg. De foam is zuinig in gebruik, 1 pompje is goed om mijn gezicht te reinigen. De verpakking is lekker clean en simpel, meer moet het niet zijn voor een cleansing foam.

 

 

 

The Ritual of Dao- mindful body scrub van Rituals

Alleen van de naam al ga je je zen voelen. Mijn vriend Jeffrey heeft deze gekregen, maar stiekem heb ik hem ingepikt. Deze milde scrub bevat ook geen parabenen, minerale olie of scrubdeeltje die gemaakt zijn van plastiek. De geur kan ik niet plaatsen, maar als ik hem ruik waan ik mij op een grasveld in de zomer, ook doet hij mij denken aan vakantie. De scrub zelf is wat stug, hij smeert wel goed uit en mijn huid voelt na de scrub zacht aan. Na het scrubben breng ik een bodylotion aan en kan mijn huid er weer tegen voor een tijdje.

 

 

 

 

D’ fluff scheerzeep met aardbeien van Lush

De lente komt er aan, tijd om de benen terug te scheren. Ik heb altijd een gewone scheerschuim gebruikt om mijn benen te scheren, maar ik merkte steeds dat mijn benen daarna enorm jeukte. Met D’fluff heb ik hier nu gelukkig geen last meer van. Scheerschuim kan zo een dikke laag op je benen leggen en deze zeep schuimt minder en legt een dun laagje over je benen, hierdoor gaat het scheren beter en kan je makkelijker de haartjes scheren. De zeep heeft een roze kleur en ruikt naar aardbeien. Lush is trouwens tegen het testen van dieren en de D’fluff is ook geschikt voor vegetariërs. Al wie dus last heeft van jeukende benen of irritatie na het scheren, het is het proberen waard.

 

 

Make-up

 

Blush van BoHo Green revolution

Deze blush kwam ik per toeval tegen als ik aan het shoppen was, de verpakking viel me meteen op,klein, fijn en lekker simpel. Deze blush laat een mooie glow achter op je wangen. Het fijne is ook dat hij niet op je wangen ligt en wat intrekt in je gezicht. Ik heb een redelijk bleek gezich, maar deze blush geeft het terug wat kleur en leven zonder dat ik op een clown lijk. De kleur is FAJ 04- rose.

Ik kende het merk niet,  maar Boho is een Frans biologische make-up merk dat gelanceerd is 2012. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en van hoge kwaliteit. Hun verpakkingen zijn milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled papier en plastiek en ze zijn recyclebaar. Ze testen niet op dieren en werken ook niet met parabenen of petrochemische ingrediënten. Deze blush heb ik gekocht in België bij DI, ik weet niet of je deze ook in Nederland kan krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

Dit waren mijn favorieten van maart.
Laat gerust achter in de comments wat jouw favorieten zijn!

 

Groetjes

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.