Vragen?
Stuur een appje!

Favorieten van de maand juli

Ik heb een paar maanden overgeslagen, omdat ik niet zo veel favorieten had. Maar nu heb ik er weer een aantal. Van kaarsjes tot gezichtscrème. Lees mee wat mijn favorieten zijn.

Dagcrème hydro voor de normale en gemengde huid van Kruidvat

Ik gebruikte vroeger de Nivea Aqua Sensation als dagcrème, maar plots was hij uit het assortiment verdwenen en ben ik overgestapt op een crème van The Body Shop. Nu spotte ik online een review over deze crème en vond dat de kleur op die van de Nivea dagcrème trok. Ik ben de crème gaan halen om te proberen en ik kan je zeggen het is een goed product! Hij lijkt qua structuur sterk op die van Nivea, enkel de geur is net wat anders. Het is een frisse crème, die snel intrekt en mijn huid goed verzorgt en zacht maakt. Deze crème is goed voor in de zomer omdat hij zo fris is en de huid een instant boost geeft.

Face scrub cream natural van Hema

Zeker in de zomer kan je huid eens een oppepper gebruiken je kan het dan zachtjes scrubben, maar ook je gezicht mag je niet vergeten. Ik heb al een paar scrubs getest, maar soms zijn de korrels te ruw, te zacht of te klein. Toen ik deze van de Hema probeerde was ik echt zeer blij met het resultaat. De korreltjes zijn niet te groot, maar ook niet te klein en doen goed hun werk. de substantie lijkt op die van een crème daardoor laat hij een verzorgend laagje na op de huid, waardoor deze niet trekkerig aanvoelt na gebruik. Hij bevat abrikozen zaadjes en sinaasappel extracten, maar persoonlijk vind ik dat hij meer naar een citronella kaars ruikt. Het is ook een sober en simpele verpakking en staat best leuk in de badkamer.

Go fresh revitalize body wash in de geur mandarin & tiaré flower van Dove

Deze douchecrème gebruik ik al voor de tweede keer. Hij heeft een leuke oranje kleur, wat ik best leuk vind voor in de ochtend onder de douche. En hij heeft een lekkere frisse geur, die mij doet denken aan vakantie. Op de verpakking staat te lezen dat hij zorgt voor een zachte en soepele huid, al na één keer douchen, hier merk ik zelf niet zo veel van aangezien ik nog een jonge huid heb en deze al soepel en zacht is.

Lichte bodylotion aloe fresh van Vaseline.

Niet enkel na het scheren van mijn benen gebruik ik dit product, maar ook als ik mijn lichaam een frisse boost wil geven. Sinds ik deze lotion gebruik na het scheren heb ik geen last meer van jeukende benen of rode bultjes op de huid. Hij verzacht, kalmeert  en geeft een fris gevoel. Hij is super voor in de zomer. De geur ruikt wat naar komkommer en is niet te veel aanwezig op de huid. Hij trekt snel in en laat geen vettige laag achter.

Waterweight spf 30 foundation van Mac Studio

Ik heb een bleke huid en mensen met een bleke huid weten hoe moeilijk het kan zijn om een goede foundation te vinden die bij je huidskleur past. Vroeger gebruikte ik de Essence clear and matt foundation in de lichtste kleur, maar ook deze hebben ze uit de schappen gehaald. Ik heb jarenlang poeder gebruikt en heel soms een liquide foundation maar die was net te donker. Toen ik langs de Mac liep ben ik binnengegaan en heb ik uitgelegd dat ik een foundation zocht. Ze hebben mij super goed geholpen en in no time vond ik eentje die perfect bij mijn huid paste. Sindsdien ben ik fan. Deze foundation is licht en luchtig en het valt niet zo op dat hij op je gezicht zit. Het is een toppertje voor mij en ik ben blij dat ik niet meer hoef te sukkelen met andere foundations.

Haarelastiekje van Only

Er was een hype rond deze elastiekjes. Ik snapte hem niet, maar in de Only zag ik een verpakking waar ze per 2 verkocht werden en heb ze eens gekocht. Vaak zag ik te grote verpakkingen van deze elastiekjes en waren ze bijvoorbeeld per 10 verpakt, maar als je iets test en het werkt niet zit je met al deze elastiekjes. Ik moet zeggen dat ik het wel beter begrijp dat mensen dit gebruiken, ze glijden niet uit je haar en daardoor blijft je kapsel goed in model zitten. Het enigste minpunt vind ik wel dat als je het elastiekje uit je haar haalt het soms zo in de knoop is dat je even moet puzzelen om het uit de knoop te krijgen, maar voor de rest heb ik hier niets op aan te merken. Ook zag ik dat je met heet water het elastiekje terug in zijn huidige vorm kan krijgen. Ik ben benieuwd of dit lukt als ik het eens probeer, want dan moet je tenminste je elastiekje niet weggooien.

Kaarsjes en plateau

In de zomer zit je al eens vaker buiten (als het weer in Nederland het toelaat) en dan is het fijn als je een gezellig terras hebt. Vooral in de avond vinden we het fijn om kaarsjes aan te doen op ons balkon en dan lekker te genieten van de buitenlucht. Op onze tafel staat een plateau van de Hema die mooi muntgroen is en hierop staan verschillende kaarsjes. De groene met de palmbomen en de grote groene kaars komen van Action, de oranje xenos en de blauwe zat eens bij een pakket van Nivea. De steen hebben we meegenomen uit Italië. Het is zo fijn dat je voor weinig geld toch een leuke en romantische setting kunt maken en lekker buiten genieten. Wat wil een mens nog meer?

Zo, dit waren de favorieten van de maand juli. Hebben jullie favorieten, laat dan gerust een reactie achter.

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.