Vragen?
Stuur een appje!

Favorieten van de maand januari

Januari zit er al op! Het leek alsof we pas nieuwjaar hadden gevierd en plots is het februari. De maand is zo snel voorbij gevlogen en ik heb een paar favorieten die ik graag wil delen met jullie.

 

EOS Lipbalm

Deze lipbalm heeft mijn lippen gered tijdens de koude dagen! Mijn lippen waren de laatste tijd zo droog en dankzij de lipbalm voelen ze terug zijdezacht aan. Het is een lekkere geur van strawberry sorbet en de verpakking is ook nog eens cute.

Head and shoulders shampoo voor de droge hoofdhuid

Van droge lippen naar een droge hoofdhuid. Plots had ik wat last van een strak gevoel op mijn hoofhuid en merkte ik dat het redelijk droog was. Ik probeer mijn haar ongeveer 2 tot 3 keer te wassen in de week en toch is de huid redelijk droog. Ik had deze shampoo van Head and Shoulders nog in de kast staan en begon deze te gebruiken. Sindsdien voelt mijn hoofdhuid minder droog aan, mijn haar is luchtig en de geur van deze shampoo doet mij denken aan lekkere snoepjes. Het is ook fijn dat hij roos aanpakt. Ik ga deze een tijdje gebruiken en hopelijk blijft het resultaat zoals het nu is.

Lush dirty springwash showergel

Lush vind ik een super fijn merk, omdat al hun producten de hele badkamer lekker doen ruiken. Deze dirty springwash ruikt heerlijk naar munt. Je komt lekker verkwikkend en fris uit de douche en je ruikt nog een hele tijd lekker na! Het is een fijne showergel met een leuke groene kleur. Hij heeft zelfs goed zijn dienst gedaan wanneer ik verkouden was. Door de munt gaat je neus terug wat open onder de douche. Het is een showergel met meerdere functies dus. ūüėČ

Drinkfles van Xenos

Ik wil graag meer water drinken doorheen de dag. Dit doe ik niet omwille van mensen of artikelen op het internet die zeggen dat je zo veel per dag moet gedronken hebben. Ik wil gewoon voor mezelf genoeg gedronken hebben. Wanneer ik dorst heb drink ik en ik ga mezelf heus niet forceren om zo veel meer te drinken. Maar een extra stimulans is altijd wel fijn meegenomen. Deze drinkfles van Xenos vond ik in de sale voor 2 euro. Sindsdien neem ik hem overal mee in huis, als ik aan de laptop zit staat hij naast mij, tijdens het gamen prijkt hij op tafel,… Het is gewoon ook handiger om overal te zetten aangezien het afgesloten kan worden. Zo kan ik deze ook in de nacht op mijn nachtkastje zetten en moet ik geen schrik hebben als ik deze per ongeluk omstoot (aangezien ik soms een kluns ben). Het is een drinkfles met een infuser, hier kan ik fruit insteken en zo een smaakje geven aan het water. Tot nu toe heb ik deze nog niet gebruikt, maar in de lente/zomer zal ik hier eens gebruik van maken. Het is een eenvoudige drinkfles met een roze dop en meer moet het niet zijn voor mij.

Geurkaarsjes BR√ĄCKA van Ikea

De kerstperiode is voorbij, maar het is toch nog fijn om kaarsjes aan te doen, ook al passen ze meer bij Kerst. Ik hou vooral van frisse of snoepjes geuren. In Ikea kwam ik bij deze kaarsen uit (of het is te zeggen mijn neus vond ze). Ze ruiken naar munt en zuurstokken. De kaarsen gaan best lang mee. Op de foto zie je er maar 2 terwijl ze met 3 verkocht worden, maar 1 is al opgebruikt. Het leuke is dat wanneer de kaars op is je het potje kan gebruiken voor andere kaarsen.

Koffie van Nescafé

Ik ben meer een thee persoon. Maar deze koffie van Nescafé is hemels. De smaken Caramel Latte en Latte Macchiato zijn mijn 2 favorieten. Normaal gezien ben ik geen fan van koffie uit een zakje die je zo moet oplossen met water, maar deze hebben niet de saaie smaak van een oploskoffie. Je strooit de inhoud in een mok, doet er heet water bij, even roeren en laten staan en hij is klaar om te drinken. De Macchiato is zacht van smaak, terwijl de Caramel de caramel goed tot zijn recht laat komen. Het is fijn om eens af te wisselen en zo hou ik het nog warm tijdens deze koude en stormachtige dagen.

Zo dit waren mijn favorieten van januari. Heb jij nog leuke favorieten? Laat het gerust achter bij de reacties.

Groetjes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.