Vragen?
Stuur een appje!

Favorieten van de maand februari

Het is 1 maart, tijd voor de favorieten van de maand!

Verzorging

 

Verzorgende wasgel van Balea

Deze wasgel kwam ik per toeval tegen bij DM, de leuke verpakkingen sprong mij meteen in het oog.
Hij heeft een gel structuur, maar eenmaal gemend met water is het een schuimige substantie met fijne korreltjes. Hij zou naar grapefruit moeten ruiken, maar echt zeer aanwezig is deze geur niet. Hij reinigt mijn huid goed en ik gebruik hem dagelijks. Het enige nadeel dat ik wel heb is dat na gebruik mijn huid wel een beetje trekkerig aanvoelt, maar na dagcrème aangebracht te hebben, heb ik hier geen last meer van. Ik vind het een fijne wasgel voor dagelijks gebruik.

 

 

 

 

Tandpasta sensodyne Pro Glasur Daily protection

Ik heb soms last van gevoelige tanden en met name is er één klein stukje achteraan mijn gebit waar het redelijk gevoelig is, zo gevoelig dat ik geen fijn gevoel ervaar tijdens het tanden poetsen op die plaats. Mijn tandarts zei dat ik me gelukkig geen zorgen moet maken en gewoon eens moet proberen te poetsen met een tandpasta voor gevoelige tanden. Zo gezegd zo gedaan kwam ik op deze tandpasta uit, ik sta altijd toch een beetje sceptisch tegenover zo een zaken of ze wel echt voldoende of überhaupt wel werken, maar na een paar dagen voel ik wel degelijk een verschil en heb ik minder last bij het poetsen. Hij heeft ook een frisse smaak en helpt het tandglazuur te beschermen tegen dagelijkse zuren.

 

 

It’s my beautiful skin day serum van de Hema

Door de koude buiten en de droge lucht die vaak binnen hangt tijdens de winter had mijn huid nood aan een opkikkertje. Ik kwam per toeval op dit serum van de Hema.
Dit serum op basis van hyaluronzuur moet je huid hydrateren, zachter en gladder maken. Na enkele keren het serum gebruikt te hebben voelde ik meteen dat mijn huid beter gevoed was en zacht. Ik gebruik hem wel niet dagelijks, enkel als ik voel dat mijn huid een opkikker nodig heeft of wanneer ik make-up gebruikt het. Tijdens de dag gebruik ik het serum in combinatie met mijn dagcrème of als ik weet dat ik niet naar buiten moet draag ik enkel het serum. In de avond gebruik ik hem dan met mijn nachtcrème. Omdat hij vitamine C, E en panthenol bevat herstelt hij mijn huid tijdens de nacht en sta ik op met een gevoede huid.

 

 

Siliconen gezichtspad

Deze gezichtspad gebruik ik nu al een paar maanden en ik vind hem zalig in gebruik. Hij verwijdert mijn make-up en scrubt zachtjes mijn gezicht. Ook gebruik ik hem soms om zachtjes mijn lippen te scrubben. Als ik mijn make-up savonds van mijn gezicht haal gebruik ik eerst een  make-up doekje, daarna gebruik ik deze gezichtspad met mijn reinigsfoam en reinig ik mijn gezicht. Hierna spoel ik alles goed af en droog mijn gezicht. Daarna gebruik ik nog micellair water en dan wrijf ik mijn nachtcrème op mijn gezicht waarna ik klaar ben om naar bed te gaan. Deze gezichtspad kan je trouwens in onze webshop kopen!

 

Serie

Seizoen 4 van Reign

Deze serie heb ik van in het begin gevolgd en heb toch een beetje spijt dat seizoen 4 het laatste gaat zijn van.

In seizoen 1 begint de serie met een leuk deuntje van The Lumineers – Scotland. Ook verschijnen deze woorden in beeld : “Sinds Mary, Koningin van Schotland, een kind was, zijn de Engelsen uit op haar land en haar kroon. Ze wordt naar Frankrijk gestuurd om daar met de volgende koning te trouwen en haarzelf en haar volk te redden. Het is een verbond dat haar moet beschermen, maar er zijn krachten die samenzweren, krachten der duisternis, krachten van het hart. Lang moge ze regeren.”

Dit vat eigenlijk perfect samen waar deze serie over gaat. Het laatste seizoen gaat vooral over Mary en Elizabeth I van Engeland, ze strijden om de troon en de macht van hun land, wie het gaat winnen zullen we waarschijnlijk pas te weten komen in de laatste aflevering.   Het is een fijne en vlotte serie, gebaseerd op de geschiedenis ten tijde van Mary en co. Deze serie zit vol met intriges, de nodige gevecht scènes en de kostuums zijn ook prachtig om te zien. Kortom de moeite waard om eens te kijken.

 

Apps

Neko Atsume

Al wie fan is van katten zal deze app fijn vinden. Je moet zo veel mogelijk katten naar je tuin lokken door middel van dingen die je koopt, hierdoor laten de katten die komen visjes achter die je kan gebruik om weer nieuwe zaken te kopen. Ook kan je door bepaalde dingen te plaatsen zeer speciale katten lokken. het leuke is dat je ook foto’s kan nemen van je katten en ze kan verzamelen in een album. Voor wie graag een leuke, relaxte app zoekt is deze een echte aanrader.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.