Vragen?
Stuur een appje!

Favorieten van april

Maart is weer in sneltempo voorbij gevlogen, lees snel verder voor mijn favorieten van april.

Verzorging

 

Popcorn lip scrub van Lush

Soms kan ik last hebben van droge velletjes op mijn lippen en dan komt deze lipscrub goed van pas. Want je kent het wel zit je te prutsen en trek je bijna je hele lip open. Eerst had ik de bubblegum maar deze Popcorn is echt mijn favoriet qua smaak en geur. Op de verpakking staat “heerlijke kokosolie, suiker en de karamelsmaak zorgen ervoor dat jij een daverend succes bent. Het publiek is uitzinnig!” Het ruikt inderdaad zeer zoet, maar als het op je lippen zit en je even proeft heeft de scrub een kleine zoute nasmaak. Dit is een win win voor mij, want  zoet-zoute popcorn vind ik heerlijk! Na het scrubben voelen mijn lippen meteen zacht aan. Ik sluit af met een lippenbalsem en mijn lippen zijn weer verzorgd en vrij van velletjes. Bedankt Lush 🙂

Honey & Oat masker van The Body Shop

Dit maskertje doet mij denken aan de overnight oats. Het is een 3 in 1 voedende, scrub masker, dat reinigt, verzorgd en je huid zacht maakt. Het is geschikt voor de normale en droge huid, al heb ik wel een gevoelige huid voor mij is hij niet agressief. Ik gebruik dit masker om de zo veel tijd als ik eens mijn huid wil oppeppen. Het maskertje breng ik aan met een platte foundation kwast, de substantie smeert goed uit en voor gedurende 5 tot 10 minuten laat ik het zitten. Na een paar minuutjes voel ik wel dat het warm begint te worden op mijn huid, maar dit vind ik niet erg. Wanneer ik het maskertje eraf haal scrub ik eerst zachtjes met de havermout, dan gebruik ik een paar watjes om het maskertje er beter af te halen, hierna spoel ik nog goed af met water en gebruik mijn nodige verzorging voor de huid. Het resultaat is een lekkere zachte huid.

 

Bubble Bath almond van Hema

Ik heb verschillende manieren van in bad te gaan, dan eens met een bruisbal, badolie, enkel water of badschuim. In Oostende wilde ik in bad, maar we hadden geen badschuim, dus sprong ik even binnen bij Hema en kocht dit badschuim. de verpakking is een gewone plastieken fles, waar je de inhoud door kan zien, wat ik best handig vind, aangezien je dan kan zien hoeveel er nog over is in de fles. De geur is zeer lekker en ontspannend, mij doet het denken aan een geur van Palmolive, hij bevat amandelolie en yoghurt. Het badschuim geeft genoeg schuim af en blijft nog redelijk lang op het water liggen (sommige kunnen na enkele minuten al opeens verdwenen zijn). Op de verpakking staat dat hij de huid zacht en glad maakt en geeft een verzorgend gevoel, dit kan ik niet tegenspreken. De hele badkamer ruikt na je bad lekker na, maar op de huid zelf blijft de geur niet zo zitten.  Hij is geschikt voor de droge huid. Het is een sobere badschuim zonder al te veel poespas, niets meer, niets minder.

Make up

 

 

Sand Nudes oogschaduw palette van Catrice

Hier had ik al zo veel over gehoord en gelezen. Bij sommige valt deze palette mee en bij andere niet.
Aangezien hij in de favorieten staat valt hij voor mij dus reuze mee. Ik heb hem eigenlijk al een tijdje, maar gebruik hem in bepaalde periodes meer. Ik hou van de natuurlijke look en vind het leuk als je gezicht opfleurt, maar mensen niet merken dat je eigenlijk iets op je gezicht hebt. Dit geld ook voor mijn ooglooks, lekker subtiel. Met dit palette kan je natuurlijke ooglooks maken, ik gebruik voornamelijk de 2de en 5de oogschaduw. Ik las dat sommige mensen ze kruimelig vonden, hier heb ik totaal geen last van. Het brengt goed aan, al moet ik wel laag per laag werken, maar zo kan je tenminste opbouwen en kan je zelf kiezen hoe veel of weinig je op je ogen wilt aanbrengen. Het palette vind ik qua verpakking lekker strak en het is fijn om zo in je tas te smijten, want je hebt toch alle kleuren die je nodig hebt in deze verpakking.

 

Kledij

 

Wow comfort bh van sloggi

Iedere vrouw draagt een bh en je hebt zo veel verschillen; met beugel, zonder beugel, push up, verschillende vormen, kleuren en stofjes. Tot voor kort vond ik het hatelijk om een bh te dragen, ik droeg vaak van die elastische bh’s omdat een bh met beugel mij zo insnoerde, nooit zaten die krengen goed. Ik heb 1 bh zonder beugel en die zit nog heel goed. Maar het is voor mij gewoon altijd een hel geweest om mij te laten insnoeren door zo een onding! Tot ik de reclame zag van Sloggi voor de Wow comfort bh. Normaal denk ik dan “yeah right, dat zal wel waar zijn.” Toch heb ik hem geprobeerd in de winkel en het was liefde met de eerste aanraking! Het lijkt dat hij 1 wordt met mijn lichaam, zo een zachte stof. Als ik nu ergens zit voel ik hem gewoon niet, nooit moet ik nog prutsen aan de bh of voel ik een oncomfortabel gevoel. Deze bh heeft geen beugels en geeft toch de nodige ondersteuning, ik stond er echt  van te kijken. Hopelijk blijft deze bh in het assortiment, want hij is geweldig en ik denk dat meerdere vrouwen hem ook super gaan vinden. Kortom voor mij geen geklungel meer en dat vind ik prima zo. 🙂

 

Eten

 

Pickles chips van Lays

In deze favoriet zit er ook eens eten bij. Ik had jullie in de shoplog van Oostende al laten zien dat wij chips pickles hadden ingeslagen, we hebben daar toen ter plaatsen al een zak verorberd. Maar de hele maand april hebben wij aan deze chips gezeten (wel afgewisseld met andere chips). Het is gewoon zo een lekkere chips. We raden wel aan om die met de ribbels te kopen, want de gewone chips geeft niet zo veel smaak af. De smaak kan ik moeilijk uitleggen het is een mix van zuur en een heel kleine nasmaak van zoet. In België hebben wij de saus pickles en daar is deze smaak op gebaseerd. Wat ik nog meer over deze chips kan zeggen : of je gaat hem lekker vinden of je haat het. Maar krijg je eens te kans deze te eten zou ik het gewoon eens doen.

 

Zo, dit waren de favorieten van deze maand. Hebben jullie nog nieuwe en/of fijne dingen ontdekt? Laat het gerust weten!

 

 

 

 

2 gedachten over “Favorieten van april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.