Vragen?
Stuur een appje!

Dislikes: producten die ik niet meer koop

Soms heb je producten die je aankoopt waarvan je denkt dat ze goed zijn, maar na gebruik merk je dat ze toch niet zijn wat ze moeten zijn, hierna volgt een overzicht van producten/dislikes die tegengevallen zijn voor mij en die ik niet meer zal kopen in de toekomst.

 

It’s my beautiful skin day, scrub cream van Hema

Ik had nood om mijn huid eens te scrubben, maar wou graag een budgetvriendelijke scrub, dus ging ik naar de Hema en kwam op de hydrating scrub cream uit. Na genoeg getest te hebben kan ik zeggen dat de korreltjes van de scrub voor mij persoonlijk te klein zijn, het is alsof ik ze kwijt raak wanneer ik ze op mijn gezicht wil inwrijven. De geur vind ik persoonlijk ook niet zo heel lekker ruiken. Omdat ik het zonde vond om deze scrub weg te smijten heb ik deze gebruikt voor mijn lichaam, het is toch een milde scrub. Maar nu hij bijna op is, merk ik dat de laatste restjes moeilijk uit de verpakking zijn te krijgen, je zou de verpakking eigenlijk moeten open knippen en dit vind ik toch een minpuntje aangezien de scrub dan open en bloot staat en er bacteriën in kunnen komen te zitten. Deze scrub komt dus niet meer in de badkamer te staan.

It’s my beautiful skin day, day cream van Hema

Ik gebruik al jaren dag een dagcrème van The Body Shop, maar wou eens wat anders proberen, dus ging ik reviews lezen over goed dagcrèmes. Zo las ik hele goede dingen over de Hema dagcrème voor de droge/ gevoelige huid en haalde hem in huis. De verpakking is mooi wit en staat lekker simpel, maar het oogt niet goedkoop. De geur vind ik minder, hij ruikt zoals de scrub die ik hierboven beschreven heb. De structuur is een beetje vet, maar eenmaal op je huid trekt hij redelijk snel in, maar hij laat een klein fijn laagje achter. Het grote nadeel was wel dat hij enorm begon te prikken op mijn huid, het leek wel alsof iemand met een mes mijn huid aan het afschrapen was, eerst dacht ik dat mijn huid misschien moest wennen aan de nieuwe crème en probeerde ik het nog een keer, maar weer kreeg ik hetzelfde effect. Ik vind het toch enorm spijtig, aangezien Hema vaak goede producten heeft voor een betaalbare prijs. Deze gebruik ik nooit meer aangezien mijn huid dan veel te pijn doet.

Camomile cleansing butter van The Body Shop

Door een actie kreeg je 1 gratis product bij je aangekochte producten en aangezien reinigingsboter het nieuwe middel is om je huid te reinigen was ik benieuwd om deze te testen. Hij is door de kamille extracten geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Hij laat een schoon en zijdezacht gevoel achter na gebruik en hij verwijdert alle soorten make-up. Ik vind het persoonlijk raar om een boter te gebruiken voor mijn huid, hij doet zijn werk wel, maar ik gebruik liever een reinigings foam. Ook merk ik dat mijn huid toch wat rood word na gebruik, ook al masseer ik zachtjes alles weg. Deze roodheid blijft ook lang op mijn huid zitten en geeft een niet zo fijn gevoel op mijn huid. Het is een no go voor mij en deze zal ik niet meer aankopen.

Aloe calming cream cleanser van The Body Shop

Omdat ik de reinigings foam, dag en nachtcrème heb van de aloe lijn dacht ik dat ik deze crème een aanvulling ging zijn voor mijn reinigingsroutine Maar net als de reinigingsboter geeft hij mijn huid een rode gloed en doet het een beetje pijn. Ik vind het best jammer, want van de andere producten krijg ik totaal geen rode huid of iets van irritatie. Ik hou het bij mijn gewone routine en speel liever op veilig. Dus ook dit product zal ik niet meer gebruiken in de toekomst.

Nail Polish 02 Stay Hippie! van Essence uit de life is a festival collectie

Normaal gezien ben ik een echte fan van de nagellakjes van Essence, maar deze keer was ik een beetje teleurgesteld. ik zag op hun facebook de aankondiging voor dit lakje en ik vond de kleur meteen geweldig. ik ben hem gaan halen en wou meteen aan de slag gaan. Tot mijn grote spijt zag ik thuis dat het kwastje wel heel dun is in tegenstelling tot hun andere lakjes. Ik heb hier toch moeite mee om mijn nagels deftig mee te lakken. Met de grote kwast moet ik maar in 3x over de nagels gaan en het is klaar, nu had ik er de grootste moeite mee en was het resultaat ook niet zo mooi. Ook vind ik dat hij niet lang blijf zitten. Normaal blijft mijn nagellak best lang op de nagels zitten, maar nu was de lak na 2 dagen er al wat af. Er zat een base coat en een top coat op, maar dit heeft niets uitgemaakt. aangezien het maar een tijdelijke collectie is zal je deze binnenkort niet meer kunnen kopen, ik weet niet of Essence nog lakjes heeft met deze kleine kwastjes maar die skip ik ook wel in de toekomst. De kleur viel dan wel beter mee en daar was ik wel tevreden over.

Dit zijn mijn producten die ik niet meer zou aankopen, heb jij bepaalde producten die jij niet meer zou gebruiken of waar je spijt van hebt dat je ze hebt aangekocht, laat het dan gerust achter in de reacties.

Groetjes

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.beautyandthemakeup.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.